Nem csak Mészáros pihen luxusjachton, hanem Puch, az MSZP volt pénztárnoka is

Noha az MSZP milliárdos tartozást görget maga előtt, attól felesleges tartanunk, hogy prominens személyei is a nadrágszíjat húzogatják. A Direkt36 szerint a horvát tengerpart sibeniki kikötőjében horgonyoz egy Valery II nevű méretes hajó, ami néhány cégen keresztül, de Puch László felesége és gyermekei többségi tulajdonába tartozik.

Puchot megkeresték ezzel kapcsolatban, és nem is tagadta, hogy a családjának résztulajdona van a hajót birtokló cégben, ahogyan azt sem, hogy ő maga is rendszeresen használja a 7 méter széles, 13 méter hosszú vitorlás jachtot.

A hajót egyébként bérelni is lehet, egy hétre 830 ezer és 1,5 millió forint közötti áron. Egy ilyen közép-felső kategóriás jacht ára használtan átlagosan 80 millió forint körül mozog, újonnan pedig 150-180 millió közé sorolható. Puch egyébként azt mondta a Direkt36-nak, hogy nemrég 52 millió forintért próbálták eladni, de nem akadt vevőjük.

Puch László jelenleg nem tölt be fontosabb pozíciót az MSZP-ben, ugyanakkor sajtójának megőrzésében igen, ugyanis tavaly többedmagával megvásárolta a Népszavát, a Vasárnapi Híreket és a Szabad Földet.