Életvitelszerűen fosztogatta egy társasház tárolóit a budapesti párocska

A rendőrség által a napokban lekapcsolt pár, a 34 éves M. Tamás, és a szintén 34 éves R. Szilvia 2017. január 14-e és 2017. január 20-a között többször is visszament egy XI. kerületi Barázda utcai társasház alagsorába tárolókat feltörni. Nem lenne meglepő, ha más helyszíneket is meglátogattak volna hasonló céllal.

A police.hu beszámolója szerint az elkövetők több mint 800 ezer forint értékben loptak el többek között kerékpárt, kabátokat, szerszámokat, vázákat és alufelniket gumiabroncsokkal.

A nyomozás során a rendőrök a nőt beazonosították. R. Szilviát a lakcímén nem találták, ezért ellene elfogatóparancsot adtak ki, amely alapján a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai 2017. január 21-én reggel elfogták egy ferencvárosi lakásban.

Az újbudai rendőrök még aznap beazonosították a férfit, majd az esti órákban visszamentek a ferencvárosi lakásba, ahol M. Tamást is elfogták. A nyomozók a nőt és a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.