Az online szerencsejátékot milliárdokkal bírságolják

A lap információi szerint 2014 közepe óta a hatóság szerencsejáték-felügyeleti részlege csaknem ezer tiltó határozatot hozott a külföldi hátterű, Magyarországon engedély nélkül működő internetes sportfogadási és szerencsejáték-oldalak lekapcsolásáért.
   
Az oldalak képviselői eddig több mint 160 pert indítottak a döntések ellen, ezek egy részében a hivatal pernyertességét mondta ki a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, más esetekben pedig - eljárásjogi kérdések miatt - új procedúra lefolytatására kötelezték a NAV-ot - derül ki a cikkből.

A nagy szigor természetesen a mi szívünknek is kedves, jó látni az igyekezetett a gazdaság kifehérítése és a társadalomra veszélyes jelenségek megfékezésére tett intézkedéseket.

Mint például a kaszinók kapcsán.

Kiderítettük, miként ellenőrzi a NAV Andy Vajna kaszinóit

Míg az utolsó, Isten háta mögötti kocsmában is kötelező már az online-pénztárgépek használata, addig Andy Vajna százmilliárdos forgalmat bonyolító kaszinóiban nem látta ezt szükségesnek elrendelni a fideszes többség az országgyűlésben. Miként ellenőrzi akkor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a kaszinókat? Kiderítettük!