"Ha támadják a HírTV-t, meghosszabbítjuk Bicskéig!"

Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig  ezt mondta néhány évvel ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök azokra a bírálatokra, hogy az Európai Unió adófizetőinek pénzén lényegében Disneylanddé kezdte el gyerekkori álmainak megfelelően átalakítani a kétezer fős lélekszámúnál is kisebb Felcsút települést - emlékeztetett a portál.
 
Orbán e kijelentésére utalva magyarázta a HírTV jelenlegi egyik vezető munkatársa, mire készülnek az elkövetkező időszakban. Úgy fogalmazott: „ha támadják a HírTV-t, meghosszabbítjuk Bicskéig”.
 
Mint ismert, a csatornát épp a "G-nap" fordulóján vették ki a UPC kínálatából. Médiaháború van minden fronton.
 

Épp a G-nap évfordulóján vette ki analóg kínálatából a Hír TV-t a UPC

Eltűnt az analóg módon fogható csatornák közül a Hír TV a UPC előfizetői számára - írja a Reflektor.

A munkatárs ezek után részletesen ki is fejtette, mire kell gondolni. Például arra, hogy már márciusban – addigra már Kálmán Olga is képernyőn lesz – átállnak a nonstop (24 órás) műsorsugárzásra, vagyis hajnalban, éjfél után sem szűnik majd meg az adás, mint eddig, amikor a híradójuk után órákon át csak ez az alábbi, adásszünetet jelző, vitathatatlanul nem túl tartalmas, ám elalvás előtti relaxációra, illetve éjszakai munka melletti háttértelevíziózásra igencsak optimális végtelenített zene volt hallható a forgó Föld látványa közben, sőt régebben néha még ez sem.