"Az emberek szemében a demokrata olyan férfi, aki a felesége kezébe adta a tökeit"

Határozott vélemény egy demokratától.

Bill Maher, amerikai televíziós személyiség a saját showműsorában keményen odaszólt a demokrata közösségnek, összegezve, hogy mi a probléma a jelenlegi liberális oldallal, valamint az általuk kialakított erőszakos politikai korrektséggel. A vélemény már csak azért is sokatmondó, mert Bill Maher is ennek a közösségnek a tagja.

Úgy gondolja, hogy az alapvető problémát az okozza, hogy a Demokrata Párt korábban az emberek védelmezője volt, mostanra viszont már az érzelmek védelmezőjévé vált, ami a legártalmatlanabb poénokat is hajlamos aljas támadásként aposztrofálni. Szerinte a mindenen túlmutató pc-kultúra az egyik legfőbb oka annak, hogy Donald Trump lett az elnök.

Maher szerint a demokraták új mottója az, hogy mindenki bocsánatkéréssel tartozik. Ezután sarkos példákat is hallhattunk tőle, Steve Martin például Twitteren méltatta Carrie Fishert, de törölnie kellett bejegyzését, mert a liberális osztagok szerint sértő, hogy a szöveg első felében dicsérte a hölgy külsejét, és csak a másodikban annak belső tulajdonságait. Botrányos!

Ez amolyan liberális szokás. Felháborodnak azok helyett, akik nem háborodnak fel.

A Redskins botrány is szóba került, mikor az amerikaifutball-csapat neve körül hatalmas balhé alakult ki, mert annak jelentése "Rézbőrűek" - ami sokak szerint sértő volt az őslakosokra nézve, később pedig kiderült, hogy tízből kilenc indiánt tulajdonképpen egyáltalán nem érdekelt ez. Ahogy az sem, ha egy farsangi bulin valaki őslakosnak öltözik be, pedig a liberálisok az ilyen jelmezeknek is hadat üzentek.

A showman keményen summázta véleményét a kialakult helyzetről.

Az emberek szemében a demokrata olyan férfi, aki a felesége kezébe adta a tökeit. Kérem, hogy valaki oktasson ki a Twitteren, hogy ez miért volt sértő kijelentés, hogy elküldhessem a picsába.

Ami számít, hogy amíg ti, felfuvalkodott hülyék nyelvrendőrösdit játszottatok a Kid's Choice Awardson, egy őrült bedumálta magát a Fehér Házba.

Itt egy magyar feliratos összefoglaló az adásról.