A cég buszával fuvarozta gyermekének óvodástársait az FKF vezérigazgatója

Csontos István végül befizette a bérleti díjat az FKF-nek.

Az N1TV birtokába kerültek annak a Scania busznak a január 25-i GPS-adatai, ami az FKF saját tulajdonában áll. Mint honlapjukra feltöltött cikkükben olvasható, a gépjármű január 25-én reggel 6 óra 3 perckor indult el az FKF Ecseri úti telephelyéről. Innen elment a rákospalotai üzembe, ahol fél órát időzött, információik szerint ekkor mosták le és takarították ki.

Innen Óbudára indult a busz, az Ágoston Művészeti Óvoda, Bécsi út 236. alatt található tagintézményéhez, ahova 08:51-re ért oda. Itt felszállt a buszra egy óvodáscsoport, pont az, amelyikbe Csontos István vezérigazgató fia is jár, és elindultak a kőbányán található Tűzoltó Múzeumba. Itt egy órát várakozott a busz, amíg a kicsik megnézték a múzeumot, majd visszavitte őket a III. kerületi óvodába, innen pedig visszament az Ecseri úti telephelyre - írták.

Saját fia óvodáscsoportját furikáztatja az FKF vezetője a cég buszával

Birtokunkba került az Fővárosi Közterület-fenntartó Scania buszának GPS nyomkövető rendszerének január 25-ei adatlapja. Az adatokból kiolvasható, hogy a gépjármű január 25-én reggel 6 óra 3 perckor indult el az FKF Ecseri úti telephelyéről. Innen elment a a rákospalotai üzembe, ahol fél órát időzött, információink szerint ekkor mosták le és takarították ki.

Miután az N1TV megkereste az FKF-et az üggyel kapcsolatban, napokkal később kaptak csak választ, mely szerint az óvoda kérésére ingyen adták oda a buszt. A tévé azonban korábban az óvodában is érdeklődött, ott pedig pont az ellenkezőt mondták, miszerint Csontos maga ajánlotta fel a járművet a fuvarra.

Az FKF sajtóosztálya közölte azt is, hogy Csontos azóta már befizette a bérleti díjat a busz után.