„Orbán Viktor adja vissza az ápolókat megillető pénzt”

A szociális szférát megillető keretösszegeket nem kellett volna urizálásra költeni.

A politikus szerint az ország első főápolónőjének, Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója lehetőséget ad arra, hogy mindenki számára világossá tegyék, hogy azok akik mások sebeit gyógyítják, akik a beteg ágyak mellett a felépülésben segédkeznek mennyivel több megbecsülést érdemelnének.

Lukács László úgy véli, hogy a megbecsülésük növelése érdekében haladéktalanul számottevő béremelésre, valamint munkakörülményeik javítására van szükség.

Nem lehet olyan ápolásügye hazánknak, ahol a fizikailag és lelkileg is kimerült ápolók végzik nap, mint nap embert próbáló munkájukat a betegágyak mellett, az Unió legalacsonyabb fizetéséért, miközben az arrogáns Fideszes pénzfiúk helikopterezéssel és kastélyvásárlásokkal múlatják az időt.

Álláspontja szerint Orbán Viktor felszántotta az egészségügyet, elosztogatta az egészségügyet és a szociális szférát megillető keretösszegeket kedvenc földesurai és hobbijai között.

Salgótarjáni fideszes Sándor Mária öngyilkosságáról: "Kár, hogy túlélte!!"

A Tarjáni Fészek nevű helyi Facebook oldal megosztotta azt a hírt, hogy Sándor Mária, a "fekete ruhás nővér", elkeseredésében öngyilkosságot kísérelt meg. A szomorú információhoz mellékelték azt a telefonszámot is, amelyet súlyos krízishelyzetben levő emberek hívhatnak, ahol tanácsot, vagy legalább jó szót kaphatnak.