Fideszes felkészítést kaphattak a Jobbik-ellenes tanúk

Dömötör ugyanazt a három, a Jobbikból eltávolított személyt idéztette, akiket korábban, egy másik ügyben a Ripost nevű kormányközeli portál is.

A tanúk személye is érdekes, Ulics Erikának azért kellett távoznia a pártból, mert a Népszabadságnak szivárogtatott ki belső információkat. V. Sándor korábbi önkormányzati képviselő pedig a debreceni DK-val ápolt túl szoros kapcsolatot. A harmadik tanú V. Sándor felesége, B. Judit volt, akit a bírónő végül azért nem hallgatott ki, mert a tárgyalás előtti estén már pontosan tudta, és ki is posztolta a Facebook-falára, hogy milyen ügyben fog tanúskodni, így nem várható tőle elfogulatlan tanúvallomás.

Kérdés, hogy a tanúkat ki készítette fel a tárgyalás előtt arra, hogy milyen ügyben kell majd vallomást tenniük, és az is érdekes, hogy Dömötör Csaba tart-e fent bármilyen kapcsolatot a Fidesznek most oly kedves egykori jobbikosokkal, akik a debreceni Jobbik elleni tüntetést szervezték, és láthatóan jóban vannak a fideszes államtitkár jogi képviselőjével is.