Ajjaj! A legfurcsább magyar nyugdíjas klub is beállt Trump mögé

Lehet, Trump pont miattuk gondolja meg magát?

A XX. századból ránk maradt klub most éppen azért kampányol, hogy az új amerikai elnök váltsa be kampányígéretét, és lépjen ki a Párizsban elfogadott globális klímaegyezményből, ugyanis

"világméretű megfélemlítő propaganda kampány folyik, azt hangoztatva, hogy a folyamatban lévő klímaváltozást az ember okozza, ennek katasztrofális következményei lesznek, és ezért fő bűnösnek a széndioxidot tekintik. Erre az ideológiára hatalmas zöld iparág fejlődött fel, hatalmas profit termelő, és még hatalmasabb érdekérvényesítő képességgel".

Tegyük fel, hogy igazuk van, és az egész egy nagy humbug, azonban "zöld iparág" kifejlődése akkor is üdvözlendő, ha a klímánk olyan stabil, mint az Orbán-Putyin paksi paktum. Mi azzal a gond, ha kevesebb hulladékot termelve, kevésbé megterhelve a környezetet létezik az emberiség - alkalmasint egy fenntartható pályára terelve a világunkat, hogy ne éhezzen most is 20 millió ember.

Persze válasz erre is létezik a zöld iparág fejlődésének következménye, "hogy jelentős médiatámogatást kapnak mindazok, akik ezt az ideológiát hirdetik, közöttük számos népszerű személy (ez bájos - a szerk.), akiknek a természettudományos ismeretei egy másodikos gimnazista színvonalát sem érik el, miközben világhírű tudósok (pl.: Reális Zöldek? - a szerk.) semmiféle nyilvános megszólalási lehetőséget nem kapnak".

A Klub egyébként sokáig tervez, szerintük ugyanis most éppen "kifelé megyünk" egy jégkorszakból, és

"ilyenkor mintegy 30-50 ezer év időtartamú fokozatos melegedés következik".

Pedig a népi megfigyelés sokkal inkább úgy tartja, hogy a Reális Zöldek esetében már nem jó befektetés új hűtőgépet vásárolni.