Rengeteg gól a BL-ben, Dybala két perc alatt megmentette a Juvét

Rengeteg gól a BL-ben, Dybala két perc alatt megmentette a Juvét

Ahogy az várható volt, az Atlético Madrid és a Juventus kéz a kézben juthat tovább az egyenes kieséses szakaszba, Madridban döntetlent játszottak egymással, de a Leverkusen és Lokomotiv Moszkva eggyel alacsonyabb színvonalat képvisel. Tegnap viszont mindkét meccsen úgy tűnt, hogy nem ennyire egyértelmű a helyzet.

Az Atléti' a németek ellen sokáig 0-0-ra állt, de Morata a 78. percben betalált, első játékosként, aki az Atlético és a Real Madrid színeiben is gólt szerzett a BL-ben. A vége 1-0 lett. 

Torinóban a Lokomotiv Moszkva jegyezte az első gólt a 30. percben, a Juve sokáig nem tudott egyenlíteni, viszont a 77. majd a 79. percben is betalált Dybala, 2-1 a vége. 

Dybala gyönyörű egyenlítő gólja:

Hasít a PSG

A párizsiak idegenben ötöt rúgtak a Club Brugge-nek, Mbappé hármat, Icardi kettőt vállalt, gyakorlatilag már most kijelenthetjük, hogy csoportelsőként jutnak tovább. A Real Madrid pedig jó eséllyel pályázik a második helyre, miután 0-1-re legyűrték a Galatasarayt idegenben, megszerezve idei első győzelmüket a BL-ben.

Kroos döntött:

A Manchester City hátrányba került az Atalanta ellen, de öt góllal válaszoltak az olaszoknak. A második helyért óriási harc zajlik a Sahtar Donyeck és a Dinamo Zagreb között, Ukrajnában 2-2 lett a végeredmény, jelenleg 4-4 ponttal állnak.

Feltámadt a Spurs

A Tottenham borzalmas formában várta a Crvena zvezda elleni hazai mérkőzést, hétvégén majdnem kikaptak a bajnokságban nyeretlen Watfordtól (1-1), a BL-ben hetet rúgott nekik a Bayern, már Pochettino kirúgásáról cikkezett a szigetországi sajtó. Az argentin trénernek néhány napra biztos, hogy sikerült elhallgattatnia ezeket a pletykákat, 5-0-ra legázolták a szerbeket.

A csoport másik összecsapásán nehezebb kihívással szembesültek a bajorok, de elhozták a három pontot az Olympiakosztól, 3-2-re nyertek.

A mai párosítás:

  • Ajax-Chelsea
  • RB Leipzig-Zenit
  • Benfica-Lyon
  • Genk-Liverpool
  • Inter-Borussia Dortmund
  • Lille-Valencia
  • Salzburg-Napoli
  • Slavia Praha-Barcelona