Munkatársait is rendre meglopta a halott asszony tárcáját lenyúló orvos

Nem a zsákmány értéke érdekelte, csak az, hogy gyűjtögessen.

Mint arról beszámoltunk, tegnap egy ferencvárosi lakásba hívták ki a kerületi orvosi ügyeletet ellátó doktort, aki megállapította a halál beálltát egy idős asszonynál. Az orvos a papírok kitöltése után a halott asszony pénztárcájával távozott. A mentők észrevették ezt, és értesítették a rendőrséget.

A Blikknek sikerült megszólaltatni az orvos kollégáját, aki elmondta: nagyon nehéz volt együtt dolgozni vele, mert minden apróságot összelopkodott tőlük.

Mint mondta, nem is a pénzbeli érték számított nála, hanem a gyűjtögető szenvedélye. Rendszeresen lenyúlta az ételes dobozokat, de volt, hogy az utcai kukán talált valamit, amit azonnal zsebre vágott.

A lapnak nyilatkozó munkatárs elmondása szerint az orvost ezért már több munkahelyről is kirúgták.

A doktor több céggel is szerződésben áll, mindenhol, mint ügyeletes orvos dolgozik. Több szakvizsgával is rendelkezik, az aneszteziológia területén igazi szaktekintélynek számít.

Legutóbbi húzása után viszont borítékolható, hogy többé sehol nem alkalmazzák. A rendőröknek egyébként azzal magyarázta tettét, hogy nem tudta, hogy pénz van a tárcában, csak névjegykártya-tartónak akarta használni.