Kálmán Olga nevében kamuoldallal tolják az MSZP-s propagandát

Nagy bajban jönnek a nagy ötletek.

A Nyugati Fény szúrta ki, hogy létezik egy Facebook-oldal, amely Kálmán Olga "Egyenes beszéd' című egykori ATV-s műsorának a nevét viseli - ám valójában

kőkemény szoci marketinget tol.

Az oldal profilképe a műsorvezető hivatalos fotója, és az "Egyenes beszédre" rákeresve a Facebook elsőként ezt dobja fel. A titokzatos szerkesztők szinte kizárólag az MSZP bejegyzéseit osztják meg lelkesen helyeslő, egyes szám első személyű kommentárokkal, egyértelműen

azt sugallva, hogy ezen a csatornán keresztül maga Kálmán Olga mondja el a véleményét.

Az oldal euforikus örömmel "reményt keltő" hírként üdvözölte az MSZP-nek azt az erős vágyvezérelt gondolkodásról tanúskodó bejegyzését is, amely szerint "Botka már előzi Orbánt."

Érdekes, hogy a szocialisták hivatalos közleményein kívül egyedül Horváth Csaba bejegyzései kaptak még helyet az oldalon - azok viszont szép számmal és igen lelkesen kommentálva.

Egyik posztjához például azt fűzik hozzá:

“Nagyon jó írás, minden szavával egyetértek!."

A Nyugati Fény így meg is kereste Horváthot, tud-e valamit a valódi szerkesztőkről. A fővárosi szocialista politikus tagadta, hogy ő állna a kamuoldal mögött. Ugyanakkor az is biztos, hogy nem az ATV. A Hit Gyülekezetének televíziója elhatárolódott az oldaltól és annak tartalmától.

Az átverés mindenesetre a mai napig elég jól működött, hiszen eddig több mint 18.000 kedvelőt gyűjtöttek. A balliberális portálon megjelent cikk után néhány órával azonban az oldal elérhetetlenné vált.