Németh Szilárd szerint az az igazi valóság, amit Orbán mond, az atomfertőzött nyúl pedig Paksifüles!

Ilyen egy igazi fideszes interjú!

A Fidesz alelnöke a 168 Órának adott interjút, ahol kemény kritikát fogalmazott meg a liberálisokkal és az Európai Unióval szemben, a Fidesz viszont megvédi az országot minden veszélytől.

A politikus az első kérdésre válaszolva elmondja, hogy ő is szívesen lakna olyan konténerekben, mint a menekültek, mert kilenc négyzetméteren nőtt fel.

„Ha ezek az emberek életük végéig ilyenekben élnek, akkor is jobb körülmények közé kerülnek, mint a háborús övezetben, ahonnan jönnek.”

Itt azért érzékelhető némi ellentmondás, ha valaki háborús zónából érkezik az menekült, míg a kormány azt kommunikálja, hogy gazdasági bevándorlók jönnek az országba. Erre rávilágít a kérdező is, mire Németh Szilárd tisztázza, hogy az emberek 90%-a gazdasági okokból jön Európába.

A Fidesz alelnöke szerint az uniónak nem kéne idehívni mindenkit és nem jó, hogy felépítenek egy másik valóságot hazugságokkal. Bezzeg Orbán, ő tudja a tutit!

„Van a valódi valóság, amiről Orbán Viktor beszél, és van az elmúlt néhány évtizedben a liberális diktatúra által felépített álvalóság.”

Ezután olvashatjuk a szokásos propagandát, miszerint a migránsok elveszik a magyarok munkáját, harcolni kell Brüsszel ellen, emellé jött a menetrendszerű Soros Gyurizás – ezek már sarkalatos pontjai bármelyik fideszes politikus nyilatkozatának.

Azok az elemzők, akik azt mondják, hogy a kormány csak folyamatosan ellenségképet keres magának, nem is igazi szakértők, hanem Soros-elemzők!

„Ezek Soros-elemzők, tele velük a padlás. Hagyjuk már őket.”

Az Európai Unió viselkedését Magyarországgal szemben pedig egy egész érdekes hasonlattal tette teljessé.

„Az a jó nekik, ha maradunk a gyarmatbirodalmi hátsó udvar. Én a hátsó udvarban nőttem fel, tudom, milyen. Ott van a retyó meg a sufni.”

Ezután Paks kapcsán még azt is megtudhatjuk a politikustól, hogy a fia az egyik nap azzal jött haza az iskolából, hogy az atomfertőzött nyulat Paksifülesnek hívják!

A politikai palettán megjelenő új pártok megbízhatatlanok és önzők, mert csak a hatalmat akarják. A Fidesz akkor nem csak a hatalmat akarja, gondolom én. Valószínűleg ezért módosították a választási törvényt is nekik kedvező módon.

A kampányra készülve pedig elmondta, hogy brutálisabb lesz, mint valaha, mert még Brüsszelből is óriási támadás fogja érni a Fideszt, különben is, mindenki összefogott ellenük! Lejárató és karaktergyilkos időszakról beszél – miközben ezek valójában a saját pártjának módszerei.

A végén pedig még a porondról már lelépett Majtényi Lászlónak is odaszólt egyet, hogy kirekesztő köztársasági elnök akart lenni, mert a parlamenti beszédében azt mondta, hogy olyan országot szeretne, ahol a hazának kedves gyermeke, politikai hovatartozástól függetlenül, mindenki. Szóval ez így kirekesztő. Akkor jólvan akkor.

Kicsit úgy érzem magam, mintha egy konspirációs teóriákat bemutató újságcikket olvastam volna a téma egyik magyarországi rajongójától.