Simicska Ádám: "csak a Fidelitasnak vagyok a tagja"

A Fidesz médiája szenzációként tálalta a hazugságot. Hazudni viszont jól kell tudni, megtanulhatnák végre.

A kormány házi bulvármédiája a pénteki napra is tartogatott egy ordas nagy hazugságot. Több, neve elhallgatatását kérő forrás szerint médiának, vagy újságnak minősülő Ripost nevű papírhalom azt hazudta, hogy a Jobbik zárt ülésén dönt arról: Simicska Lajos fiát, Simicska Ádámot képviselőjelöltként indítja a 2018-as országgyűlési választáson.

Ezt a - természtetesen név nélkül megjelentetett - ordas nagy kamut még azzal fejelték meg, hogy Simicska Lajos a Jobbik készülő országos pártlistájának előkelő, biztos befutó helyét kérte gyermekének.

Simicska Ádámot a 24.hu el is érte, aki a lapnak - amellett, hogy komolytalannak minősítette a "cikket", annyit mondott:

"Nagyon megtisztelő a Ripost feltételezése, de minden valóságalapot nélkülöz.  Egyetlen szervezetnek, a II. kerületi Fidelitasnak vagyok a tagja."

Kár érte, pedig biztosan marha jó ötletnek tűnhetett tegnap, majd rögtön ki is osztották a föladatot a házibulvármédiának. Ők meg is cselekedték, amit megkövetelt a központ. Sőt, még az adóforintjainkból fenntartott közmédia is hozta, igaz, a 90 milliárd forintba kerülő médiától el is várható az igyekezet.

Csak hát szét kellett volna nézni a saját tagnyilvántartásukban, mielőtt szénné, pontosabb porrá törik magukat egy elegáns klub üvegasztalán.

Jobbik: Habonnyal és Rogánnal kokainozhattak a Ripost álhírének kitalálói

Érdekesség, hogy a hírt ezúttal nemcsak a Habony-média ékkövei (888, Origo) vették át, hanem a közszolgálati hirado.hu is.A Jobbik az alábbi közleményben reagált a cikkre:"A fideszes ripost.hu ma is orbitálisat hazudott a Jobbik jelöltállítási szándékaival kapcsolatosan.