Megmenekültünk! Jön a kormány újabb nemzeti konzultációja

Mészáros Lőrinc megtér és a szegények között fogja szétosztania százmilliárdos vagyonát. Ja, nem!

Na, de nézzük, mint ígér a kormány egyik ifjú cicerója, Dömötör Csaba államtitkár:

Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy "meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést" - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba.

Az államtitkár azt mondta: azért kérik a magyarok támogatását, hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását. Brüsszel több területen is jogköröket akar elvonni a tagállamoktól, ezért Brüsszelt ebben meg kell állítani - hangsúlyozta.

A kormány ahhoz is ragaszkodik, hogy nagyobb legyen az átláthatóság a külföldről pénzelt aktivistacsoportok esetében - tette hozzá.

Bár kétség kívül fontos kérdésekről van szó, az egész sajnos nem szól másról, minthogy a naponta kirobbanó korrupciós botrányokról és kormányzati hibákról eltereljék a figyelmet.

Most olyanról kérdezik meg ismét milliárdokért a magyarokat, mint például a betelepítés, amire pár hónapja az emberek 98%-a nemet mondott a népszavazáson...