Teljesen kifordult a sarkából a világ! A nemzet nemzetbiztonsági szakértője már Merkelnek szorít

Jó, de akkor mikor omlik össze "Német"ország?!

Erre itt van ez!

Magyarországnak és Európának Merkel, illetve a CDU-CSU pártszövetség győzelme az érdeke a szeptemberi német szövetségi választásokon - jelentette ki hétfő reggel Nógrádi György az adóforintokból fenntartott köztévé stúdiójában.

Magyarországnak egy stabil Németország az érdeke; "Merkellel ugyan vannak vitáink, ám ki tudunk jönni vele". Martin Schulz a szociáldemokraták jelöltje viszont egy teljesen új politikát szeretne, ami ütközik a magyar érdekekkel, sőt szemben áll az amerikai elnök, Donald Trump politikájával is - idézi az MTI a méltán népszerű szakértőt. Nógrádi még arra is figyelmeztetett, hogy mivel Németország nincs egy súlycsoportban a globális hatalomként működő Egyesült Államokkal, Európa szembe kerülne Amerikával is.

Hol van már a tavalyi hó? Amikor még arról volt szó, hogy Merkel "mutti" megbukik, "Német"ország összeomlik, és akkor minden német multit kidobunk az országból.

S ha már szóba került a téli csapadék; mivel már bejöttek a kollégák, nem szólhat a komolyzene, ezért hallgassunk inkább verset: