Kiderült, kivel szívna egy levegőt Vona – Orbánról, Simicskáról, Toroczkairól faggatták

Érdekesnek tartja, hogy Orbán nem mondta ki egyes szám egyes személyben, hogy nem volt besúgó.

Úgy vélte, hogy érdekes az is, hogy Orbán Viktor nem mondta ki egyes szám egyes személyben, hogy annak idején nem szolgált besúgóként. Az ellenzéki politikus elismerte azt is, hogy ügynökkérdésben nehéz különbséget tenni az áldozatok és a tettesek között, de akkor is fontosnak tartja tisztázni a kérdést, hogy ne lehessen a magyar állam vezetőit ügynökmúltjukkal zsarolni.

Simicska Ádám egyelőre nem lesz tag Jobbikban, már csak azért sem, mert nemrég még a Fidelitasban politizált. Kiderült, hogy Vona és Toroczkai nem mindenben ért egyet, de a Jobbik elnöke szerint ez nem baj, ilyen egy néppárt, ő például szívesen vitatkozik bárkivel, miközben az ásotthalmi polgármester nem szívna egy levegőt balliberális politikusokkal.

Szóba került a bérunió kérdése is, illetve az, hogy milyen újdonságot tett hozzá a Jobbik ahhoz az egyszerű felvetéshez, hogy a magyar emberek keressenek ugyanannyit Magyarországon, mint Európa nyugati felén. Vona szerint ez az innováció az, hogy a Jobbiknak sikerült nemzetközi szövetséget kovácsolni a törekvéshez.