Na, most már nem lesz ciki meglátogatni a fideszes uraknak Mészáros Lőrincet

Egy laza 17 ezer hektáros örök vadászmező, az már teljesítmény!

A Mészáros-portfólió ismét bővült - most már a vadász-bizniszben is megtalálható a magyar sikerbrand. S nem is kis pályán!

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a felcsúti polgármester családja alapított egy vadászati kft.-t. Azóta lett egy vadásztársaságuk, 17 ezer hektárnyi vadászterületük – és három vadászházat is kiadnak vendégeiknek - írta meg a Heti Válasz.

Előbb a felcsúti polgármester, Orbán Viktor barátja stb. alapított egy mikrovállalkozást, Vért Vadászati Kft. néven. (Vértpuszta Alcsútdoboz külterülete.), majd később létrehozták a Vál-Völgye Vadásztársaságot, és nemrég elindult az előbb említett kft. honlapja is. (Basszus, szegény vaddisznó!)

„Ne vadásszon a szállásra! Helyezze magát maximális kényelembe a vadászterületek közvetlen közelében! Luxus körülmények, exkluzív fogásokkal”

- többek között ilyen szalagcímekkel invitálnak minket, hogy vadásszunk együtt a nemzet gázszerelőjével.

Egyébként nem muszáj Fejér megyébe utazni ezért az élményért (vérti vadászház, alcsúti luxusvadászház), Békés megyében is hódolhatunk ennek az úri hóbortnak (bélmegyeri vadászkastély)

(Zárójelben: nem szabad összekeverni a vadgazdálkodást a Lázár-Semjén lobbival, és a Kádár-korszak erdőben eltöltött pillanataival. Mivel az európai civilizáció az erdeit meggyilkolta, az ökoszisztémát, az egyensúlyt megszüntette, szükség van arra, hogy a természetes ragadozók helyett az ember próbáljon gátat szabni például a vaddisznó populáció erdei ökoszisztémára gyakorolt pusztításának. Ha rajtam múlik, visszatelepíteném a farkasokat az erdeinkbe!)