Így álltak bosszút a jobbikoson a ceglédi fideszesek

Túl sokat kérdeztek.

Az ellenzéki néppárt közleményében arról számol be, hogy tucatnyi repedés tátong a most megépült dzsúdócsarnokon, a fideszes polgármester a vele kapcsolatos összeférhetetlenségének megszűnéséről még a saját képviselőtársait sem volt képes meggyőzni, ám százmilliós nagyságrendben vásárol földet a Fidesz helyi frakcióvezetőjének családjával, miközben több százmillióért műkörmös kisasszonyok viszik el a földet a helyi gazdák elől.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője, Pest megye 12. választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje azt írta, hogy ezekre az ügyekre azonban soha nem a miniszterelnök veje (ki más?) által felszerelt városi közvilágítás derített fényt, hanem a helyi Jobbik. A ceglédi Fidesz először csak szóban támadta a jobbikosokat, most azonban már a primitív bosszú eszközéhez folyamodott: mindhárom, a Jobbik által a városi cégekbe delegált felügyelőbizottsági tagot visszahívta tisztségéből, a helyükre pedig a Fidesz által delegált tagokat ültette.

Az ellenzéki néppárt úgy véli, hogy a Fidesz láthatóan minden elkövet annak érdekében, hogy a helyi Jobbikot az igazság képviseletétől elrettentse, és megpróbálja megakadályozni azt is, hogy a városi cégek gazdálkodásának ellenőrzésével újabb és újabb botrányok derüljenek ki.