Már tesztelik Andy Vajna online kaszinóját – nemsokára kiderül, kinek lesz szerencséje!

A lap azt közli, hogy a legutóbbi forgatókönyv szerint hétfőre ígérte az indulást a Vegas.hu. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, médiavállakozó és hivatalos szerencsejáték-szervező cége, az LVC Diamond Kft. már február elején megkapta a működéshez szükséges engedélyt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerencsejáték-felügyeleti főosztályától.

Mi másért dekkolnánk a sivatagban?!

A vállalkozás arról tájékoztatta a lapot, hogy elsősorban a nyerőgépek mintájára fejlesztett video slotok és asztali játékok, illetve élő stúdióból közvetített rulett- és black jack asztalok várják majd a látogatókat. Az üzemeltető azt is közölte, hogy a nemzetközi trendeknek megfelelően az e-pénztárca terén számít a legnagyobb forgalomra, de a játékosok bankkártyával, feltöltőkártyával, átutalással vagy akár készpénzzel is befizethetnek majd a számlájukra.

Mint ismert, Andy Vajna annak két szerencsés magyarországi állampolgárnak az egyike (a másik a debreceni futballklub-tulajdonos Szima Gábor), akik számára a nemzeti, keresztény Orbán-kormány biztosítja annak lehetőségét, hogy a magyarok pénzére ácsingózva valódi kaszinókat létesítsenek.

Andy Vajna abból a szempontból viszont egyedülálló, hogy az online felületben már nem kell osztoznia senkivel sem; az engedélye a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes.

S akkor a valódi kérdés, milyen lehet tesztelni az online kaszinót? És akkor a nyereményt meg lehet tartani? Vagy akkor jó a rendszer, ha senki nem nyer? Ha nem ad semmit az a kurva gép?!