Helyezkedik az egyszemélyes párt: Fodor Gábor beállna Botka mögé

Álomszerű összefogásra mutatkozik esély, legalábbis Fodor Gábor kapaszkodik két kézzel a politikai palettába, amiről nagyon nem szeretne lekerülni.

A politikus a Népszavának két napja adott interjújában (sajnos csak most olvastam el) azt mondta, Magyarországon nincs diktatúra, mert mindenki elmehet, és arra szavazhat, akire csak akar.

Pártja, a Libeárlisok teljesítményével elégedett, mert nemrég egy kutató pár százalékra mérte őket, ami szerinte szép teljesítmény ahhoz képest, hogy az Együtt 14%-ról csúszott le.

Fodor úgy véli, képesek egyedül is megmérettetni magukat 2018-ban, de a győzelem érdekében fontos az együttműködés. Botka megjelenésének ráadásul kifejezetten örül, "Szeged polgármestere olyan ellenzéki jelölt, aki mögé lehet és érdemes odaállni".

Fodor elárulta azt is, hogy az elmúlt időszakban többször beszélgetett már Botkával, hivatalos találkozóra viszont még nem került sor.

A politikus egyébként azért is bizakodó, mert úgy látja, a világban láthatók a liberalizmus megerősödésének jelei.

A marginális balos/liberális pártok összefogása-össze nem fogása mindig nagyon szórakoztató show, örömteli, hogy már most elkezdődött!