Így hálálkodott Simicskának Orbán a jelentős összegű adományért

Nem áll le Simicska Lajos fia, Simicska Ádám, fél órával ezelőtt újabb Orbán Viktorral kapcsolatos emléket posztolt a Facebookon.

A képen látható levélben Orbán Viktor és Makovecz Imre közösen mondanak köszönetet Simicska Lajosnak azért a jelentős összegű adományért, amellyel hozzájárult a Polgári Körök Közösségi Házának megépítéséhez. 

"A nemes szándék, melyet oly sokan kinyilvánítottak, tettekké érik majd, s mi magyarok végre igazi közösséggé válhatunk, s megvethetjük egy új rendszernek alapjait"

- olvasható a köszönőlevélben.

Simicska Ádám megjegyzésként hozzáfűzte: 

Újra aktuálisak ezek a szavak kedves Viktor! Ehhez le kell bontani a rendszered, melyet te erőltettél rá a magyar népre. Ezt a jelentős összegű adományt is szívesen adta édesapám akkor nektek, rendes voltál, hogy ezt is írásban köszönted meg.

Ádám Simicska

"A nemes szándék, melyet oly sokan kinyilvánítottak, tettekké érik majd, s mi magyarok végre igazi közösséggé válhatunk, s megvethetjük egy új rendszernek alapjait." Újra aktuálisak ezek a szavak...

G-nap II: Simicska Ádám apjánál is sokkal keményebben fenyíti a Fideszt

A Magyar Nemzet társügyvezetője tegnap a Facebookon tárta a nyilvánosság elé, hogy veszprémi házukat lesifotósok figyelik, kilépni se tudnak a kapun. A zaklatásért Győri Tibort hibáztatják, aki Habony Árpáddal közösen birtokolja a Modern Media Groupot."Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról???