Volt riposztos újságíró leplezte le a kormányzati hazugsággyárat

Bocsánatot kér minden, a kannásbor színvonalú kormányzati bulvárlapban leütött karakterért.

A közpénzekkel kistafírozott kormányzati sajtó mélyrepüléséről már számos alkalommal írtunk. Sokszor gondoltuk azt, hogy már nem tudnak hova süllyedni, de még mindig tudnak meglepetést okozni. A megrendelésre születő karaktergyilkosságok náluk mindennaposak. Fekő Ádámnál a Gulyás Márton ellen indított médiahadjárat verte ki a biztosítékot.

Az egykori riposztos tumbler posztjában az egész kormányzati médiáról lerántja a leplet. Ómolnár Mikós emlékei szerint vidáman hamisította a cikkeket. Ezeket aztán amúgy gond nélkül vette át tényként a többi fideszes propagandalap is.

Soha többé nem állok szóba ezzel az emberrel, mivel gonosz, hazudik és másokat is magával ránt, szóval én aztán tényleg nem vettem részt ebben az egészben, de így is fontosnak tartom, hogy bocsánatot kérjek minden egyes leütött billentyűmért, amivel ez a szargödör valaha is jól járt akár csak egy kicsit is, és szégyellem magam még azért is, hogy kezet fogtam Ómolnár Miklóssal ahelyett, hogy lerúgtam volna a lépcsőn például. a fizetésemet nem adom vissza, de mivel leginkább piára költöttem, ezért végülis jó helyre forgattam vissza Habony Árpád pénzét.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.