"Ami a fő!" - Újra nagy élet lesz a Stadler-stadionban!

Miközben ezeket a sorokat írom, hihetetlen módon nem lehet elvonatkoztatni az 1990-es évek, és a 2010-es évek nagy-nagy felemelkedésének.

A Stadler Józsi a semmiből érkezve 1993-ban futballklubot alapított, és a legenda szerint zsákban állt nála a pénz, és csak bele kellett markolnia annak, akinek szüksége volt valamire.

Persze, áfamentesen lógott a falakon a Mona Lisa, és az egész végül a börtönben végződött, de valahogy ez az egész az egyszerű emberként üzletelő Stadler Józsi történetének.

S valahogy ezzel áll szöges ellentétben a gázszerelőből milliárdossá váló Mészáros Lőrinc esete, amelyből viszont már teljes mértékben hiányzik a romantika. Talán azért is, mert a felcsúti polgármester soha nem konfrontálódott a hatalommal, hiszen a hatalom embere. Így pedig igen egyszerű volt 2500-szorosára gyarapítania a vagyonát.

"Saját csapatot ugyan már nem akarok, ám a stadion attól stadion, hogy focimeccseket is rendezzenek benne. Óriási terveim vannak, azon dolgozom, hogy hamarosan élet költözzön az akasztói létesítménybe"

- nyilatkozta a Rangadó portálnak Stadler József, hozzátéve, ahogy tudja, felújítja, a létező összes forrását erre fogja fordítani.

"Nekem nem kell egy forint sem, viszont azt akarom, hogy a stadion újra vonzó, keresett hely legyen. Éppen, mint régen…"

Volt ám élet a stadionban: