Orbán Viktor megint mindenegyben.blogot olvasott lefekvés előtt?!

Kofi Annan és Soros György eresztette ránk a félkatonai muszlim hordát.

Orbán Viktor húsvétvasárnap folytatta a nagyszombaton megkezdett hipnotizőr tevékenységét, most a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt az összeesküvés-elméletekről.

Vannak olyan Facebook-oldalak, blogok, ahol ezek jól pörögnek, és persze azt is tudja minden világlátó, hogy azért a migránsok olykor-olykor bemennek a svéd templomokba vandálkodni és maszturbálni, de azért ezek a történetek mégsem illenek egy felelős miniszterelnökhöz. Még akkor sem, ha a tematizálásra kitalált sorosozás most már tényleg fóbia lett nála.

Az MTI beszámolója szerint Orbán Viktor kommentelte kijelentette, hogy "a Soros György világához tartozó Kofi Annan" a 2000-es évek közepén a bevándorlás szükségességéről és bátorításáról értekezett az Európai Parlamentben. Meg is történt az áttörés, "amely a balkáni útvonalon átszakította az államhatárokat, és ellenőrizetlen, félkatonai jelleggel megszervezett muszlim tömeget nyomott be, hozott föl Soros György segítségével Európába".

A tudósítás arról nem szól, hogy a miniszterelnök hozzátette-e esetleg azt is, hogy mit is csinált a 2000-es évek közepén Annan (tudniillik ő vezette az ENSZ-t), mert így még hitelesebbé válhatott volna a sztori. Az összeesküvés-elméletek alapja ugyanis, hogy a jelenlegi vélt-valós helyzetet egy tetszőlegesen kiválasztott múltbéli eseménnyel magyarázzák, levezetve így az Igazságot.

Szemet szúr az is, ahogy egyre inkább kezd beleszűkülni a mindenegyben.blog kommentelői közé, ahogy mondta: annak megértése azonban még előttük van, miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.

Én sem tudom, de majd kommentben megírom, csak előtte kiteszem az asztalra a művirágot.