Összevertek Mogyoródon egy kerékpárversenyzőt

Már hazafele tartott az edzésről a biciklis, aki a Mugen Race Team Veloki versenyzője, mikor elkapták. Felipe Gastón Miranda beszámolója a Bikemag oldalán olvasható.

A sportoló sztorija szerint az edzés után már közel járt mogyoródi otthonához, mikor előtte indokolatlanul lassan ment egy autó. Egy idő után rákiabált az előtte guruló autósra, hogy menjen már – az autós viszont megállt, a biciklis kikerülte.

A sztori akár itt véget is érhetett volna, de ezután a kocsi sofőrje a biciklis mellé hajtott, és elkezdte leszorítani az útról. Az autóból egy hölgy kiabált ki, hogy

„én mi a jó … anyámat kiabáltam és ismételjem meg még egyszer, ha merem.”

A bringás először ügyet sem vetett rá, de a nő nem hagyta abba, így kérte a későbbi sértett, hogy akkor szálljon ki az autóból és beszéljék meg.

Ezután az anyósülésről egy férfi pattant ki, aki odafutott a biciklishez, a földre rántotta, és háromszor arcba, valamint egyszer hasba rúgta. Utána elhajtottak.

A sportoló feljelentést tett.

Felipe Gastón Miranda

Amikor 160km és 4000m szint után, az utcátokban kiszállnak az autobol, hátulrol kiutnek majd kellemesen szétrugják az arcodat...... valoszinuleg megérdemelhettem (y) (y) minden drogos részeg állatnak...