Ismét megpróbálják elfoglalni a hidakat

Ezúttal is csütörtökön próbálkoznak. Mint ismert, legutóbb a rossz időjárás miatt maradt el a forradalom.

Le a kalappal a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság előtt, azzal ugyanis biztosan nem lehet őket megvádolni, hogy hamar feladnák a demokratikusmagyarországért vívott küzdelmet.

A társaság csütörtökön ismét megpróbálkozik a lehető legértelmetlenebb tiltakozási formájával:

lezárják a budapesti hidakat. 

A hogyan hangoljuk magunk ellen azt is, aki egyébként szimpatizálna velünk típusú akció ráadásul most egész napos: a kedves érdeklődők reggel nyolckor először a Szabadság hidat, majd két órás váltásban a Lánchidat, Erzsébet hidat, Margit hidat, végül pedig a Petőfi hidat zárhatják le.

Az eseményt éjfélig hirdették meg, így az esti bulival is összekapcsolhatják a rendezvényt, feltéve, ha a sok sétálásban nem fáradtak nagyon el a harcosok.

Amúgy nagyon megengedőek a forradalmárok, hiszen, mint írják a Facebook eseménynél, a többi hidat nem foglalják el (értelemszerűen kimarad az Árpád híd, a Rákóczi híd és a Megyeri híd. Igaz utóbbi már tényleg szürreális távolságra lenne, szinte már vidék is. Sőt, gondoltak a polgártársakra is, mivel a tömegközlekedést, a taxikat, a gyalogosforgalmat és a megkülönböztetett jelzésű járműveket átengedik. Ennek a rendőrök is biztosan nagyon fognak örülni

Sajnos azonban nincs szerencséje a demokratikus magyarországért küzdőknek, pechjükre ugyanis - ahogyan április 5-én is - szutyok egy idő várható, esővel, széllel, hideggel.

Egy szóval, ahogyan legutóbb is, várhatóan most is elmarad a forradalom, az Orbán-kormány pedig nem bukik meg. 

Talán majd akkor, ha kisüt a nap.