Titeket lehazaárulóznak, ők árulják a hazát

Nyugodtan le is hazaárulózhatnátok őket, megérdemlik.

Miután azonban Loppert Dániel, a megöregedett Fidesz későbbi ifjú politikusa lehazaárulózta Medgyessy Pétert, akkori miniszterelnököt, a bíróság úgy határozott, hogy a kormányfőnek, mint közszereplőnek tűrnie kell a kritikát, a véleménynyilvánítás pedig alkotmányos alapjog.

Nektek azonban nem kell tűrnötök, hogy folyamatosan lehazaárulózz titeket a saját kormányotok, illetve Orbán Viktor egyre agresszívebb bandája, annak sajtója és trollhordája, ha éppen nem értetettek egyet egy adott témában, majdnem tökmindegy miben a fideszes rezsimmel. Ilyenkor teljesen nyugodtan csapjatok oda az asztalra,

nyugodtan le is hazaárulózhatnátok őket,

egyrészt ők kezdték, másrészt megérdemlik.

Megérdemlik, mert, mint arra a Kettős Mérce is rámutatott: miközben gazdasági szabadságharcot hazudnak éppen a napokban nyújtottak be egy olyan törvénytervezetet, amellyel három évre nő a munkaidőkeret számítás, ez lényegében eltörölné a túlórapénzt a húzósabb napokban. Januártól a nagy cégek társasági adóját 19 százalékról 9 százalékra vitte le a kormány. Máskülönben fideszes többség a vasárnapi boltzárral a vasárnapi pluszpénzt is eltörölte, ahogy még korábban a szakszervezeti jogokat is letörte. Mindezen lépések a multinacionális cégeknek kedveznek. Mint ahogy az is, hogy Kelet-Európában a magyar bankszektor keresi a legtöbbet arányaiban egy ügyfelén, a telefonálási-, illetve mobilinternet díjak is Magyarországon a legmagasabbak. Nem a multik fizetnek tehát többet, hanem ti.

Megérdemlik, mert a magyarországi munkaerőhiányt nem munkahelyteremtéssel, bérlakásépítéssel vagy béremeléssel kívánják megoldani, hanem ukrán munkaerő toborzásával.

Megérdemlik, mert Rogán Antal törvénye alapján letelepedési kötvényeket árultak egy köpésre azoktól a településekről, ahonnan éppen az Iszlám Állam harcosai menekültek. Az országba átmenetileg beáramló pénzt máskülönben öt év múlva vissza kell fizetni, méghozzá kamatostul. Eközben a magyar adófizetők pénzét a papíron külföldi, off­shore hátterű közvetítőcégek is megcsapolják majd.

Megérdemelik, mert jogi trükkökkel a földárverések alatt lehetővé tették, hogy spekulánsok, oligarchák és külföldiek juthassanak magyar termőföldhöz.

Megérdemlik, mert a mai napig nem tudni, hogy kik szolgálták ki besúgóként a megszálló szovjet csapatok támogatását élvező kommunista diktatúrát az úgynevezett ügynökakták feltáratlansága miatt.

Megérdemelhetnék azért is, mert az EP-ben egyébként a teljes Fidesz-frakció igent mondott a TTIP-re, amivel közös oldalra került a szocialistákkal, valamint a gyurcsányista DK-val. A TTIP a transznacionális vállalatok korlátainak a megszüntetését irányozta elő, amely az európai környezetvédelmi és munkaügyi szabályok és előírások lazítását eredményezheti. Illetve azt, hogy a multinacionális cégek a nemzetállamokat bepereljék, a szuverén államok közpolitikai döntéseiből eredő veszteségekért.

Megérdemlik, mert ezeket a rögtönzött példákat a végtelenségig tudnátok folytatni.

Mindezt azzal együtt, hogy a Fidesz a saját táborát is elárulta, hiszen nem egy polgári Magyarország, hanem egy bolsevik maffiaállam kiépítésére törekszik.

Ez a bűnbanda azonban elsődlegesen nem ezen gaztettek miatt haza- és nemzetáruló, hanem mert a folyamatos hazaárulással a magyar nép újabb és újabb csoportjait rekeszti ki. Eközben a tényleges nehézségeket nem ismeri fel vagy nem ismeri el, a teljes kilátástalanság ifjú magyarok százezereit készteti állandó menekülésre, lassan a magyar nemzet magyarországi fennmaradása a tét. Mindezt annak ellenére tehetik meg, hogy – tetszik vagy nem –, de a nemzet nem Orbán magántulajdona, hanem ti magatok.

Nyugodtan le is hazaárulózhatnátok őket, de mégse tegyétek.

Ugyanis nem kell folytatni a céltalan hazaárulózást, akkor sem, ha nem tudtok azonosulni a nemzeti együttműködésnek hazudott rendszerrel. Elég a tényleges nehézségekre összpontosítani, a tények makacs dolgok: az egészségügy, az oktatás állapota, a dolgozói szegénység, a lakhatási krízis, az elvándorlás, egyszóval

a haza állapota a kormányt minősíti.

Illetve titeket, ha nem akartok változtatni.