Pszinapszissal indul a fesztiválszezon

21. alkalommal rendezi meg a Pszichodiák Alapítvány a Budapesti Pszichológiai Napokat.

Porondon a valóság címmel szervez háromnapos pszichológiai rendezvényt a Pszichodiák Alapítvány 2017 áprilisában Budapesten. A többezer fős látogatottságú Budapesti Pszichológiai Napok idei kínálatában közel 60 pszichológiai témájú előadással, 30 gyakorlati foglalkozással, 40 kulturális programmal várják a látogatókat az önkéntes szervezők.

Igazi fesztiválhangulatú forgatagnak lehetnek részesei a rendezvényre ellátogatók. A szakmai előadások, kiscsoportos foglalkozások mellett Élő Könyvtár, Életmesék, Civil Utca, Élménygyűjtő, pszichológiai játékok, szabadulószoba, relaxációs és zenei programok, kiállítások, slam poetry verseny, könyvesház, teaházi kerekasztal-beszélgetések nyújtanak kikapcsolódást a résztvevőknek.

A Pszichodiák Alapítvány célja, hogy közelebb hozza a pszichológia tudományát az érdeklődőkhöz. A szakterület neves képviselőinek közérthető tolmácsolásában a közönség betekintést nyerhet a pszichológia világába, támpontokat kaphat pszichológiai ismereteinek elmélyítéséhez. A rendezvény egyúttal országos találkozópontként is szolgál a szakma képviselői és az érdeklődő nagyközönség között.

További részletek a honlapon.