A Momentum indul a 2018-as országgyűlési választáson

Fekete-Győr András azt is közölte: október 15-én mutatják be programjukat. Azt is mondta, hogy a következő egy évben mindent megtesznek azért, hogy ebontsák a félelem rendszerét.
   
Arra hívta fel a demonstráció résztvevőit, hogy a szervezet által a demonstráción kiosztott matricákkal "javítsák ki" a városban "a kormánypropaganda" plakátjait.
   
Fekete-Győr András arra biztatta az embereket, hogy "aktivizálják magukat", mint fogalmazott, csatlakozzanak a "cselekvés köreihez", amelyek szerinte helyi megoldásokat adhatnak. Hinni kell benne, hogy egy év elég, "be lehet indítani" Magyarországot a közösség erejével - hangoztatta a párt elnöke.
   
Mi nem megállítani fogjuk Brüsszelt, hanem utolérni - hangsúlyozta, utalva a kormány plakátjaira.
   
Szerinte Orbán Viktor az "elmaradott" Moszkva irányába tereli a nemzetet a gazdag Európa helyett, de ezt a Momentum az itthon maradt fiatalokkal nem engedi.
   
Soproni Tamás, a Momentum alelnöke úgy fogalmazott, hogy a bőrén érzi a keleti szelet, Oroszország veszélyt jelent Magyarország szabadságára, orosz propagandával szítanak gyűlöletet magyar és magyar között.