Liptai Claudia is lelécel Andy Vajnától?

Úgy tűnik, újabb celeb után sírhat a főhörcsög.

Legalábbis erre lehet következtetni abból a hebegő-habogó válaszból, melyet a 24.hu-nak adott arra a kérdésre, hogy visszatér-e a TV2-höz.

A gyermekét egy éve otthon nevelő Liptai szerint az ő döntésén múlik, hogy visszamegy-e a kormányközeli tévébe, de hangsúlyozta: élvezi az anyaságot, és ebből nehezen rángathatják majd ki.

Azzal kapcsolatban, hogy milyen folyamatok zajlanak a csatornánál, mióta Andy Vajna átvette az irányítást, nem kívánt nyilatkozni, de magát konzekvensen szabadúszónak titulálta, és kijelentette:

"megértem arra, hogy szabad legyek".

Az interjú felvételét nézegetve az embernek nem az ugrik be először, hogy a műsorvezető repeső örömmel igyekezne vissza a hiteltelen kormányszócsővé változtatott tévéhez, amit őszintén meg tudunk érteni.

Bréking: Azonnali hatállyal otthagyja a Vajna2-t Demcsák Zsuzsa

A Mokka műsorvezetője kilenc év után hagyja ott a szennycsatornát, szemérmesen csupán családi okokra hivatkozva."Igen, a tegnapi nappal azonnali hatállyal felmondtam a TV2-ben"- erősítette meg a sajtóértesüléseket a médiaszemélyiség.Hozzátette, hogy már két éve gondolkodik a váltáson, mert a családi cégüknek egyre nagyobb szüksége van rá, végül állítólag ezért mondott fel.