Kósa Lajos attól retteg, hogy lefejeli a Jobbik

Pedig ennél sokkal nagyobb félnivalója is van.

Szilágyi tegnapi, a parlamenti vita hevében tett kijelentéséért 24 órán belül bocsánatot kért, ám ez nyilván nem volt elegendő a Fidesz tufa agyú hiénáinak, akik kapva kaptak az alkalmon, hogy retteghessenek egy jót (úgy, hogy eddig épp az volt a legfőbb bajuk, hogy "puhul", illetve "cukisodik" a Jobbik...).

A hálás szerepre Kósa Lajos vállalkozott, aki a kormánypropaganda egyik fő szócsövének számító M1-en kezdte a liberálisokat megszégyenítő melodrámát. Mint fogalmazott:

"Vona Gábornak, a Jobbik elnökének tisztáznia kell, hogy cukiság van vagy brutalitás?"

Lajosunk szerint "megdöbbentő és ijesztő" arcát mutatja a Jobbik, sőt, "mélységesen felháborító antiszemitizmust" is fel vélt fedezni a párt viselkedésében.

Talán ennek hatására nem is mert egyedül sajtótájékoztatót tartani délután, ahol Halász Jánossal már Vona Gábor és Volner János frakcióvezető állásfoglalásáért könyörögtek azzal kapcsolatban:

lefejelnek-e valakit a jobbikosok a folyosón?

Nos, szerény meglátásunk szerint Kósa Lajosnak inkább attól kellene tartania, hogy a fideszes korrupció kilógó, méretes lólába ne találja fejbe, vagy két álszenteskedő szemforgatás között rá ne szakadjon az ég.

Értjük mi, hogy a rossz lelkiismeret tépázza a kis lelkét, de afelől megnyugodhat:

ha a Jobbik kerül kormányra, az elmúlt lassan három évtized politikai elitjének nem lefejelésektől és csicskalángosoktól kell a legjobban rettegnie, hanem a tényleges elszámoltatástól és a lopott vagyon visszavételétől.

Az pedig nekik minden pofonnál jobban fog fájni.

„Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed" - erős nap a parlamentben

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára reagált a Jobbik napirend előtti felszólalására a bevándorlás és alkotmánymódosítás ügyben.Dömötör államtitkár válasza nagyon kihozhatta a sodrából Szilágyi Györgyöt, az ellenzéki politikus rákiabált az államtitkárra:„Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed."A csörtével kapcsolatban megkerestük a párt sajtóosztályát, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.