A főváros sem engedhetné meg magának, hogy ne támogassa a béruniót

Tokody Marcell, a legerősebb ellenzéki párt budapesti képviselője szerdán, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Jobbik kezdeményezésére már az EU nyolc tagállama támogatja a bérunió létrehozását, ami magasabb béreket és jobb életszínvonalat biztosítana a magyaroknak.

Hangsúlyozta, a kezdeményezés jelenleg az Európai Bizottság előtt áll, és ha szabad utat kap, a nyolc országban összesen egymillió aláírást kell összegyűjteni ahhoz, hogy az EU tárgyaljon a kérdésről, illetve prioritásként kezelje a bérunió létrehozását.

Tokody Marcell kitért arra is, hogy a reggeli órákban nemcsak a munkába igyekvők, hanem az érettségire tartók is megszenvedték azt, hogy a 3-as metró felújítása a Fidesz vezetésének ígéretei ellenére 2016 novembere óta húzódik.

Nagyon keményen belemondták Orbán arcába, milyen rosszul élünk

Az Országgyűlés hétfői ülésén Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő intézett azonnali kérdést Orbán Viktor miniszterelnökhöz, melyben kőkemény adatokat sorolt fel arról, hogyan is élünk mi itt, a dübörgő Magyarországon. Orbán Viktor válasza regénybe illő volt, épp csak azt felejtette el, hogy nem Bözsi néninek, hanem egy ellenzéki képviselőnek magyaráz.