A Fidesz a miskolci közétkeztetést is tönkreteszi

A Jobbik önkormányzati képviselője jelezte, az elmúlt hetekben nagyon sok panasz érkezett a Jobbikhoz a közétkeztetéssel kapcsolatban az ő választókörzetéből is. Pakusza különösen felháborítónak nevezte, hogy a közétkeztetést elnyerő cég ügyvezetője a lakossági panaszokat félrevezetőnek, rosszindulatúnak minősítette. A Jobbik a miskolciak nevében kikéri ezt a hangnemet, és bocsánatkérésre szólítja fel a cégvezetőt: a miskolci emberek nem rosszindulatúak, csak minőségi szolgáltatást szeretnének a pénzükért – közölte a néppárt képviselője.

„Egy felelős cégvezetőnek, aki többek között a miskolciak adóforintjaiból él, és aki egy olyan ágazatot vett át a városban, amelyre eddig ilyen panasz nem volt, el kell tudnia fogadni a kritikát. A miskolciak minősítése helyett meg kell próbálni javítani a hibákat”

- mondta Pakusza, aki választ vár Kriza Ákostól is: szerinte elfogadható-e ez a hangnem, valóban fontosabb-e az üzlet, mint a gyermekek egészséges étkeztetése?

Közölte azt is, a Jobbik nyomon követi az eseményeket, egyúttal kérik a miskolciakat, jelezzék a párt képviselői felé a problémákat, hogy megvédhessék a lakosság érdekeit úgy, ahogy azt a rabkórház esetében is tették.