Kövér nem reklámozta a lengyeleknek, hogy a kormány háromszázmilliót költ "migránssimogatásra"

A harcos kiállásból ez most valahogy kimaradt.

Az MTI egy eldugott híre szerint ugyanis a kormány

háromszázmillió forinttal támogatja a Karitatív Tanács (KT) tagszervezeteit, hogy folytassák a határon, a határon túl és a tranzitzónákban végzett munkájukat.

Jól értjük: nem Soros György, nem a Háttérhatalom, nem Brüsszel és még csak nem is Vona Gábor költ ennyit "migránssimogatásra", hanem a I. Migránsfaló Orbán Viktor vezénylőtábornok honmentő kormánya.

Soltész Miklós nemzetiségi és civil(!!!) társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a támogatás megítélése kapcsán nem győzte hangsúlyozni:

"továbbra is segíteni fog az elesetteknek és az úton levőknek".

A kormánypárti sajtó logikája mentén ennek értelmében Soltész, és közvetve a teljes Fidesz-kormány Soros-ügynök, akik "az úton lévők" segítésével - hogy Kövér László szavait idézzük - "az európai államok szuverenitását", "a keresztény gyökerű európai kulturális értékhomogenitást", "a viszonylagos európai társadalmi stabilitást" veszélyeztetik.

Így nem lehet véletlen, hogy a házelnök a keresztény Európát védelmező végvári vitéz kedvelt fideszes pózában lengyel barátaink előtt "megfeledkezett" erről az aprócska részletről.