Az Országos Roma Önkormányzat csak kifizetőhely, amit a maffia működtet

Ha nem vonatkoznak rájuk a törvények fel kell számolni a szervezetet.

Jakab Péter pénteki sajtótájékoztatóján közölte, hogy az Országos Roma Önkormányzat az előző években véghezvitt tevékenységével igazolja azt, hogy nem a cigányság, hanem Orbán Viktor és Farkas Flórián érdekvédelmét látja el.

Pont ezért úgy tűnik, hogy a törvények ma se az Országos Roma Önkormányzatra, se Orbán Viktor miniszterelnöki biztosára, Farkas Flóriánra nem vonatkoznak.

Jelen állás szerint költségvetési csalás, hűtlen kezelés, közokirathamisítás, hivatali vesztegetés és hivatali visszaélés miatt is eljárás folyik az ORÖ-vel kapcsolatban.

Egy ilyen szervezetnek biztosított a tavalyi évben Orbán Viktor 1,3 milliárd forintot, annak ellenére, hogy Farkas FLórián a mai napig nem tud elszámolni azzal az 1,6 milliárd forinttal sem, amit a cigányság munkahelyteremtésére kapott.

"Ennek a mechanizmusnak egyetlen egy célja van, méghozzá a cigány szavazatok biztosítása, és ezt az ORÖ felé néha Orbán Viktor ki is fizeti."

A Fővárosi Kormányhivatal is vétkes a történtekben, hiszen míg a Farkas Flórián félék lopnak, addig a kormányhivatal ezt tétlenül nézi. Már a rendőrség is nyomozást rendelt el a Fővárosi Kormányhivatallal szemben, hivatali visszaélés gyanúja miatt, mivel az estenként félrenéz, általában pont olyankor, mikor az Farkas Flóriánnak is érdeke. 

Nem tolerálható, hogy a Kormányhivatal a cigánymaffia játékszereként működjön és hagyja a vezetőik egymással vetélkedjenek az adófizetők pénzén.

[video:https://youtu.be/vWNSkNFB_U8]

A Jobbik ezért felszólítja a hatóságokat, hogy állítsák helyre az Országos Roma Önkormányzat törvényes működését, vagy ha erre képtelenek, akkor mondják ki, hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények.

Ebben az esetben viszont meg kell szüntetni a szervezetet jelenlegi formájában, mert ez a tisztességes cigányembereknek is ártalmas. 

Jakab kijelentette, hogy a 2018-ban megalakuló Jobbik-kormány a korrupt cigánypolitikusokat is el fogja számoltatni