Meddig tűrjük még az ellenzéki terrort?!

Amit az ellenzék művel, az már mindennek a határa! 

Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a döbbent és felháborodott beszélgetést, amely egy nagyonpolgári családon belül zajlott le ma ebédidő környékén. Igaz, a helyszín nem egy Krisztina körúti 110 négyzetméteres, négy méteres belmagasságú lakás koloniálbútoros nappalija volt - hanem a Parlament ülésterme. Ahol a KDNP-s Hollik István panaszkodott sógorának, húga férjének, Dömötör Csaba államtitkárnak az

ellenzéki terrorról. 

Ami azt illeti, elég vérszegény gondolatmenetet hallhattunk. Mintha Hollik elvtárs hite a Pártban kezdene meginogni. Az első sorosozásra közel fél percet kellett várni, és akkor is csak annyi hangzott el, hogy az amerikai milliárdos által finanszírozott Hallgatói Hálózat aktivistái 2013-ban "betörtek a Fidesz székházába, benyomták az ajtót, betörték az üvegét, és lökdösték az ott dolgozókat." Miközben mindannyian tudjuk, hogy a Lendvay utcai épületet megostromolták és szétverték! 

Szintén elfogadhatatlan, hogy Holliknak

három egész mondatra volt szüksége ahhoz, hogy ifjúsorosisták négy évvel ezelőtti akciójától eljusson Szilágyi György jobbikos képviselő parlamenti beszólásáig.

Dicséretes azonban, hogy a demokráciánkat fenyegető legsúlyosabb veszedelmet, a Momentum elnökének az Origo szerkesztőségében folytatott erőszakos ámokfutását a tudományos szocializmus igényességével részletezi és elemzi. Később szóba kerül még a balliberális újságírók facebookos terrorhadjárata, és Gulyás Márton vízfestékes merényletei. 

Mindez azonban nem menti Hollik elvtárs látványosan lanyhuló éberségét. Hiszen beszédében egy szót sem ejtett:

 - az Együtt kopaszainak népszavazást meghiúsító fellépéséről az Országos Választási Irodánál.
 - A Hírtv és a 444 újságírónőivel szembeni erőszakról az LMP rendezvényein. 
 - Az Alfahír felháborító cikkéről, ami arról szól, hogy  a Fidelitas matricázó tagjait a "taknyukon és a vérükön" kellene kirángatni a Képviselői Irodaházból, és "jól pofán kéne verni őket". 
 -  Vona Gábor botrányos rádióinterjújáról, amelyben a gárdisták viszkető tenyeréről értekezett.
 - Demeter Márta kirohanásáról, amelyben birkózni hívta a HírTV riporterét.
 - Balog Zoltán anyósának lehazaárulózásáról, amiért a veje a parlamentben "a Jobbik ellen szavaz".

Legközelebb reméljük, hogy a Párt egy ideológiailag képzettebb elvtársat jelöl ki a népi demokráciát fenyegető ellenzéki agresszió leleplezésére! Elvégre itt nem babra megy a játék, ennek a fele se tréfa, hát hova vezetne ez, horribile dictus!