Emlékszünk még M. Richárd alpári módon verekedő spinéjére? Lett folytatása az ügynek

Igaz, nem olyan, amilyet vártunk volna.

K. Szilvia ugyanis egyike annak a négy lánynak, akik érintettek a Répás Lajos elleni, escort lányok közvetítése miatt indult eljárásban. A fiatal nőt az első tárgyalási napon hallgatták ki a bíróságon, és az is kiderült, még tizennyolc éves sem volt, amikor kapcsolatba került a szépségguru vállalkozásával.

A lány általában 50-60 ezer forintot kapott azoktól a tehetős férfiaktól, akikkel Répásnak köszönhetően találkozott akkoriban, de akadt olyan eset is, amikor egy másik kiskorú lánnyal mentek egy hatvan év körüli férfihoz, aki előre 130-130 ezret csengetett.

Korhatáros tartalom

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Ez a kihallgatás kicsit kellemesebbre sikerült

A rendőrség hivatalból eljárást indított a vetélytársnőjét állat módjára helyben hagyó K. Szilvia ellen, miután napvilágot látott az összetűzésről készült videó.

A rendőrök még aznap bevitték és kihallgatták a lányt, ahol váratlanul felbukkant M. Richárd is, aki ügyvédi segítséget is hozott Szilviának.

A zsák a foltját kapcsolat tagjai hamar ki is békültek, az elmúlt napokban pedig egy sárvári luxusszállodában pihenték ki a példás, jól szituált életükből és a másoknak való erkölcsös példamutatásból fakadó súlyos terheket.

Az áldozat mögött biztos nem állnak ilyen gondtalan napok: a bulvárlap úgy tudja, hogy a lány mellimplantátuma a verés hatására elmozdult.

De ugye ezért is éri meg csak menő pasikkal "randizni", az izgalom és a romantika is garantált...

Tudta? Már ribanc sincs elég, óriásplakáton kell toborozni

Amióta a Jobbik "Ti dolgoztok, ők lopnak" kampánya úgy ráijesztett a kormányra, hogy a Fidesznek külön törvényt kellett hoznia a tények közterületről való eltüntetésére, kicsit más szemmel figyelem a plakátokat. Ne feledjük, a településkép védelmére hivatkozva nem olvasható már, ki miatt nincs pénz egészségügyre és oktatásra, illetve milyen szívvel, ésszel és kézzel kormányozna a legerősebb ellenzéki párt.