Adok-veszek fórumon zaklatja a csepelieket a fideszes alpolgármester

Ez mi :DDD

A Facebookon ugyanis működik egy elég nagy, több mint húszezer tagot számláló zárt csoport, ahol a kerületiek apróhirdetnek egymás között. 

Ugyanakkor két női farmernadrág és egy félzsák megunt gyermekjáték közé mint suhogó kisvasút, úgy hasított be Ábel Attila alpolgármester egy bejegyzéssel arról, hogy a Jobbik mennyit változott, mert egy nyilatkozat szerint örömmel fogadják azoknak a homoszexuális embereknek a szavazatát is, akik úgy érzik, hogy a Jobbik az ő érdekeiket is képviseli.

Noha ebben a világon semmi újdonság nincs, a fideszes propagandagépezet most éppen azt igyekszik ebből kihozni, hogy a melegfelvonulásokat ellenző Jobbik hirtelen a homoszexuálisok "oldalára" állt. Pedig a párt eddig is csak azt utasította el, hogy hiányos öltözetű emberek vonulnak az utcákon, nem azt, hogy valakinek más a nemi identitása, mint a megszokott.

Mindenesetre úgy tűnik, a fideszes képviselők még a magasabb szinteken is egyszerű propagandistaként működnek mellékállásban, és sem adok-veszek fórumok széttrollkodásától, sem utcai plakátok megrongálásától nem riadnak vissza.

A hozzászólók persze nem nézték jó szemmel a fideszes potentát önkényes kampányát a fórumon, és rögtön jelezték neki, hogy egyrészt ne politizáljon, másrészt pedig egyszerűen logikátlan amit ír. Az alpolgármester egyetlen érvre sem tudott reagálni, végül pedig még azt is elismerte, hogy „a korrupció biztosan jelen van ma is”, tehát a Fidesz-kormány alatt.

Azt persze nem tudhatjuk, hogy ez a fajta kampányolási módszer Ábel Attila saját ötlete volt-e, vagy netán a Rogán Antal-féle propagandaminisztériumból adtak ki ilyen utasítást, de az biztos, hogy amíg Csepelen nem egy kertvárosi utca áll aszfaltozatlanul, nyáron az ötven fokos HÉV-eken aszalódnak a kerületi lakosok, a kerület központjából pedig pont az általa támadott jobbikos önkéntesek takarítják fel a húgyfoltokat, addig az alpolgármesternek fontosabb dolga is lehetne, mint egy másik párt gyalázása egy apróhirdetési oldalon.