Ha sok volt az év eleji kampányból, itt kitombolhatja magát

Az elmúlt kétséges évek után, mikor először a helyszín miatt, majd a Megadeth énekesének hisztije okán vált kérdésessé a fesztivál megtartása, tavaly nem hagytak minket kétségek közt a szervezők. Már a maratont követő első héten bejelentették a jövő évi ereszd el a hajam időpontját és azóta is folyamatosan csepegtetik a fellépőket a metal szerelmeseinek.

Most a harminc éve, a louisianai mocsarakban alakult sludge metal (doom és heavy metalt hardcore punkkal ötvözve) CROWBAR zenekar és a spanyolajkú, a Napalm Death-hez szorosan kötődő mexikói death/grind brigád, a BRUJERIA csatlakozott a fellépők társaságához, de Csehország is igen jól áll gore grind téren, a Gutalax tavalyi sikere után, idén a SPASM próbál majd a fesztivál minél hangulatosabb befejezéséről gondoskodni. A szervezők szerint honfitársaikéhoz hasonló, "lenyűgöző" színpadi showjukkal!

A hazai vonal is újabb 8 névvel bővült: Agregátor, Alcohol, Archaic, Ismerős Arcok, Kylfingar, Paediatrician, Sunset, Tisztán a ​C​él ​F​elé.

A további fellépőket az alábbi fotóról lehet bogarászni, de márciustól a napi lebontás is elérhető lesz és megkezdik a napijegyek értékesítését is, addig csak az igazi maratonisták válthatják meg a heti bérleteket.