Hosszú Katinka drámai lépése véget vethet a házasságának

Az úszónő és Shane Tusup még 2013 nyarán házasodott össze. A férj egyben Hosszú edzője és üzlettársa is volt, ketten együtt gyümölcsöző márkanevet építettek fel („Iron Lady”) az úszónő teljesítménye köré.

Kapcsolatuk tavaly év végén kezdett el látványosan megromlani, a karácsonyt már külön is töltötték. Hosszú aztán a Facebook-oldalán tudatta a nyilvánossággal, hogy nehéz időszakon megy keresztül a házasságuk. A Blikk szerint az sem segített, hogy a január elején rendezett Év sportolója gálán Tusup könnyek között, magyarul kért bocsánatot a közönség előtt.

" (...) a sok munka közben nem vettem észre, hogy példaképpé kellene válnom. Hogy ami korábban belefért, ma már nem fér bele. Elfáradtam. Kimerültem. Sokat hibáztam"

- jelentte ki Tusup.

Shane Tusup magyarul kért bocsánatot, majdnem elsírta magát

Ezekben a percekben is zajlik Az Év Sportolója Gála, ahol Shane Tusupot negyedszer is az év edzőjének választották."Bocsánat" - kezdte beszédét az amerikai férfi, aki végig magyarul olvasta szövegét."Sokan nehezen mondják ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb, főleg magyarul.Bocsánatot kért mindenkitől, akiket megbántott a viselkedésével, vagy akik kiálltak mellette,"amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem."

Hosszú Katinka jelenleg új edzőt keres (a legutóbbi hírek már talált is egy ismert francia trénert) és a bulvárlap szerint a Tusuppal lévő házasságuk felbontása ügyében elindította a hivatalos eljárást.