Ez felháborító! Máris újabb száz menedékkérőt telepítettek be titokban

A kampány alatt is zajlanak a titkos betelepítések.

Ismert, a Fidesz-kormány hiába költött el több milliárd forintot arra, hogy a bevándorlás ellen kampányoljon saját magát fényezve, valójában kiderült, hogy az elmúlt három évben 2300 menedékkérőt telepítettek be Magyarországra. Ez még annál is több, mint amennyit a kötelező kvótákkal kellett volna.

A hvg.hu pedig a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adataira hivatkozva szombaton nyilvánosságra hozta, hogy

csak 2018 januárjában közel száz, egészen pontosan 97 újabb migráns kapott jogot a Magyarországra való belépésre. Ez 12 hónappal szorozva közel 1200 fő, csak idén.

A hivatal adatai szerint 10 ember kapott menekültstátuszt, 86-an oltalmazotti elismerést, 1 ember pedig befogadotti státusz. Ami viszont ennél is többet elárul, az a pozitív bírálatok aránya:

a bevándorlási hivatal 45 százalékban elfogadta a kérelmeket, miközben a Fidesz telekiabálja a médiát azzal, hogy senkit nem engednek be.

A parlament hamarosan szavazni készül a Stop Soros nevű fideszes figyelemelterelésről is, amit a titkosszolgálatokért felelős tárcák helyett a Rogán Antal-féle propagandaminisztérium jegyez. Ennek célja is egyértelműen az lehet, hogy eltereljék a figyelmet a 2300 eddigi, és a januári újabb 100 betelepített menekültről.