Jobbik: Plakátkormányzás helyett valódi kormányzás kell

A korrupcióval minden dolgozó zsebéből 1 millió forintot loptak ki. 

Hódmezővásárhelyen hatalmas pofont kapott a Fidesz a választóktól, de ettől a várakozással szemben nem józanodtak ki sem a kormánypártok, sem Magyarország rögeszmés miniszterelnöke. Folytatják a primitív, buta gyűlöletkampányt - állapította meg Jakab Péter. 

A Jobbik szóvivője úgy véli, a Fidesz nem tanulta meg azt az alapigazságot sem, hogy nem lehet a népet hülyének nézni. Nem lehet minden problémára a migrációtól a korrupcióig az a válasz, hogy Soros, Brüsszel, vagy ENSZ. 

Jakab Péter a folytatásban azt mondta:

“Soros György mondta Orbán Viktornak, hogy be kell engednie titokban 2300 migránst, pénzért pedig 20 ezer kötvényest? Brüsszel mondta Orbán Viktornak, hogy maffia módszerekkel szét kell lopnia az országot, ahogy arra az Elios-ügy rávilágított? Az ENSZ mondta Orbán Viktornak, hogy le kell rohasztania a kórházakat és az iskolákat?
Nem, ezt Orbán Viktor megtette saját magától is.” 

A Jobbik szóvivője hozzátette, a Fidesz több mint tízmilliárdból sorosozik, brüsszelezik gyűlölködik, közben a sátoraljai kórházból elfogytak a gyermekorvosok. Megemlítette azt is, hogy van iskola, ahová a szülők vittek be olajradiátot, hogy ne fázzanak a gyerekek.  Ahogy tavaly, idén is nagyságrendileg 200 ember fagyott meg, többségében saját otthonában. 

Jakab Péter szerint a korrupcióval 2010 óta minden dolgozó magyar ember zsebéből kiloptak egymillió forintot.

“Ennek az országnak nem plakátkormányzásra, hanem valódi kormányzati teljesítményre van szüksége, ezért fogja a Jobbik leváltani az Orbán-rendszert”

- jelentette ki az ellenzéki párt szóvivője.

Hozzátette: 

a Jobbik meg fogja védeni Magyarországot kerítéssel, határőrséggel a migránsoktól, de megvédi majd az alacsony bérektől, a várólistáktól, az Európa rekorder adóterhektől és a tolvaj politikusoktól is. 

Jakab Péter miskolci lakosként reagált Orbán Viktor tegnapi kijelentésére is és azt kérte a kormányfőtől, hogy ne fenyegesse Miskolcot azzal, hogy oda fognak menni azok a migránsok, akiket mellesleg ő telepített be Magyarország területére. A Jobbik szóvivője kijelentette: Április 8-án meg fogjuk állítani Orbán Viktort és Orbán migránsait is!