Éjszaka fotózták le a menedékkérőket szállító rendőrségi buszt

Ez megy a plakátok és hazug híradók mögött.

A Fidesznek a migráció a legfontosabb kampánytémája, éppen ezért hazudja azt a Jobbikról, hogy az lebontaná a kerítést. A valóság viszont az, hogy a kerítést a Jobbik találta ki, a Jobbik kényszerítette ki a kormánytól, és az önálló határőrséggel való megerősítését is ők akarják elérni.

A hazug kampány mögött viszont tovább zajlanak a betelepítések: Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt töltött fel Facebook-oldalára fotókat arról, ahogy este egy rendőrségi busz áll a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb "turistacsoportot", azaz migránsokat hozva.

Az Orbán-kormányt láthatóan kínosan érintette, hogy nyilvánosságra került: miközben tízmilliárdos összegeket költenek túlzó, hamis, vagy egyszerűen szükségtelen kampányra ahelyett, hogy azt a pénzt a kórházaknak adnák, valójában az éjszaka leple alatt folyamatosan telepítik be a migránsokat.

Ráadásul a bevándorlási hivatal statisztikája szerint januárban a kérelmezők 45 százalékát beengedték az országba, ami mindennek mondható, csak szigornak nem.

Talán ilyenkor érezhető igazán, hogy hazudjon bármit a köztévé, a felvásárolt TV2, az exújság Origo, a Mészáros Lőrincnek adott EchoTV, az összes megyei lap vagy egy újabb nemzeti konzultáció, az állítólagos Soros-tervhez eddig legközelebb jutó párt maga a Fidesz és a régi Soros-tanítvány, Orbán Viktor.