BL: A Sevilla idegenben ejtette ki a Manchester Unitedet

Az Old Traffordon égtek a Vörös Ördögök.

AS Roma-Sahtar Donyeck 1-0

Az AS Roma jobban, lendületesebben kezdte a mérkőzést, de a Sahtar hamar rendezte a sorait. A vendégek az olasz letámadás ellenére biztosan tartották a labdát, többnyire ugyan a saját térfelükön passzolgattak, de azt hatékonyan csinálták, több ízben csak nyomozták a labdát a rómaiak.

A második félidő viszont hazai góllal indult, Kevin Strootman a félpályáról ugratta ki tökéletes ütemben a bosnyák Dzekót, aki az ukrán kapus lábai között gurított a kapuba. Ezt követően sokáig biztosan védekezett a fővárosi alakulat, a hajrára ráadásul Ivan Ordec kiállítása miatt emberhátrányba kerültek az ukránok, akik ennek ellenére mindent megpróbáltak, de nem sikerült egyenlíteniük és ezáltal a továbbjutást kiharcolniuk.

A rómaiak 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal jutottak tovább.

Manchester United-Sevilla 1-2

A másik keddi mérkőzésen a Sevilla idegenben vívta ki a nyolc közé kerülést a Manchester United ellen. A spanyolországi gól nélküli döntetlent követően a francia Wissam Ben Yedder negyedórával a lefújás előtt, mindössze két perccel azután, hogy beállt, betalált, majd újabb négy percre rá második gólját is megszerezte. A hátralévő kevés időben az angolok erejéből már csak a szépítésre futotta.

Az első meccs 0-0 volt, így a Sevilla 1-2-es összesítéssel jutott tovább.