A csengeri háztartásbeli áldozatait keresi a rendőrség

Jelentkezzen, ha Ön is elhitte, hogy 1 350 000 000 000 forint ütheti a markát.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte - olvasható a Police.hu-n.

Mint ismert: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A csengei háztartásbeli, Sz. Gáborné akkor robbant bele a magyar politikába, amikor kiderült, hogy Kósa Lajossal szerződést kötött hogy a nő mesés, 1350 milliárdos örökségét kezelheti. Erről hiteles közjegyzői okirat született. 

A fideszes politikus szerint viszont őt is átverték. Akár jelentkezhet is a rendőrségen, hiszen akkor ő is egy áldozat. 

Persze azért van friss hír is a témában:

Dokumentum van róla, hogy Kósa számított a 800 milliós ajándékra

A lap birtokába került, nem hivatalos dokumentumon Kósa Lajos édesanyja bankszámlaszámát is megadta, sőt, ezt a fideszes politikus kézírással egészített ki anyja személyes adataival, lakcímével és telefonos elérhetőségével.Az iratot a kormánypárti képviselő vélhetően azzal a szándékkal készítette, hogy az 1350 milliárd forintos, hiteles közjegyzői okirat szerint Kósa rendelkezésére bocsátandó, németországi "örökséggel" kecsegtető csengeri asszony