Bakondi György felháborodott Orbán Viktor illedelemesen kopogtató afgán menekültje miatt

Miért nem a főnökét kérdi?

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az állami tévén osztotta meg a felháborodását, majd kezdett éles bevándorlózásba. Csakhogy Bakondi György dühe némileg célt tévesztett, ugyanis a belvárosi étteremben erőszakoskodó afgán Sarhadi Bilal Ahmad egyáltalán nem bevándorló, hanem a magyar állam által hivatalosan is menekült-státuszban részesített ember.

Ő egyike azoknak, akiket Orbán Viktor miniszterelnök megfogalmazása szerint azért engedtek be, mert illedelemesen kopogtatott.

Az pedig csak hab a tortán, hogy ha nem közvetlenül Afganisztánból jutott Magyarországra, akkor viszont biztos, hogy egy harmadik, biztonságos országból érkezett, pedig erre vonatkozólag az Orbán-kormány hozott már tiltó törvényt.

Emlékezetes, Altusz Kristóf még kormánytagként elkotyogta, Magyarország ugyanúgy befogad menekülteket, mint bármely más európai ország - csak teszi mindezt titokban.

Arról pedig mi is beszámoltunk, hogy az Orbán-kormány menekültjei közül nem ez az afgán volt az első, aki törvényt szegett.

Bekopogtak, Orbán ajtót nyitott, bűnözni kezdtek

Orbán Viktor, 2015. 11. 16./ Éveken keresztül sulykolták belénk, persze az adófizetők pénzét nem sajnálva forintmilliárdokat elköltve azt, hogy az Orbán-kormány nem fogad be bevándorlókat, megállítja Brüsszelt, a kvótát, megvédi a kultúránkat, a munkánkat, és persze Soros György.