Nem tudta volna eltartani őket csekély jövedelméből, ezért baltával agyonvert hét egynapos kutyakölyköt

A lehető legrosszabb döntés. 

Pirger Csaba közlése szerint az egyedül élő 64 éves szentliszlói nő 2013 óta tartott egy keverék nőstény kutyát. Az asszony munkanélküliként, havonta 44 ezer forintból élt.

Nem volt pénze arra, hogy a kutyáját ivartalanítsa, de a párzási időszakban igyekezett elzárva tartani, ennek ellenére idén tavasszal a kutya vemhes lett. Hét kölyköt hozott a világra az udvari fészerben.

A nő úgy döntött, hogy elpusztítja az egynapos kölyköket, ezért - alkoholfogyasztást követően -  egy virágföldes zsákba tette az állatokat, majd egy baltával addig ütötte őket, amíg azok életjelet adtak. A kölykök tetemét tartalmazó zsákot ezután fűrészporral, újságpapírral befedve és benzinnel lelocsolva meggyújtotta. 

A Nagykanizsai Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt emelt vádat a nő ellen.

Ha Ön kerül hasonló helyzetbe, nem kell csekély jövedelméből eltartania egy csomó kis állatot, de az Isten szerelmére, ne mészárolja le őket! Országszerte nagyon sok menhelybe adhatók be, itt megkeresheti, hogy lakóhelyéhez melyik van a legközelebb.

Állatmenhelyek | Gazditkeresek.hu

Állatmenhelyek. Kutyák macskák örökbefogadása! Elveszett-talált állatok, ajándékba ingyen elvihető kiskutyák! Gazdit kereső kutyák, macskák!