A finneket is két góllal verte a válogatott

Remek teljesítmény, még elérhető a playoff is.

Az első negyed órában a magyar csapat tűnt dominánsabbnak a meccsen, utána viszont a finneké volt a főszerep: Pukki kétszer is próbálkozott, de Gulácsi a helyén volt. A 29. percben így is a magyar válogatott jutott előnyhöz: Nagy Ádám szerzett labdát, Korhuthoz passzolt, majd Kalmár azonnal Szalai elé tette sarokkal, aki 14 méterről a bal alsóba gurított.

A 37. percben ismét Nagy Ádám szerzett labdát, ezúttal viszont nem passzolt, maga indult előre, rávezette a finn védelemre és 21 méterről lőtt, a finn kapus még beleért a labdába, de hárítani már nem tudott, a félidőben már 2-0 volt az állás.

A második játékrészben próbáltak aktívabbak lenni a finnek, de nem tudtak olyan helyzeteket kialakítani, amilyenek Pukki előtt adódtak az első félidőben, végül maradt a 2-0, Észtországot is ugyanilyen arányban győztük le csütörtökön.

Ami szintén jó hír, hogy az észtek legyőzték a görögöket idegenben, ezzel a magyar válogatott a csoport második helyén zárt, jó eséllyel be is kerülünk a Nemzetek Ligája-playoffba, de az EB-selejtezők végéig várnunk kell.

(Címlapfotó: Béli Balázs / alfahir.hu)