Tyirityán Zsolt szénné égette Volnert: "A Betyársereg nem fog megtámadni senkit"

Ennyit a nagy szavakról.

"Meglepődve tapasztaltam, hogy a Betyársereg neve is meg van említve ebben"

- nyilatkozta Volner Facebook-bejegyzésével kapcsolatban Tyirityán a Vadhajtások nevű fideszes portálnak, írja az ATV. Elmondta: a poszt megjelenése előtt valóban beszélt a politikussal és elítélően nyilatkozott a "baloldali felforgatással" kapcsolatban, de szó sem volt róla, hogy a betyárok bármilyen formában is beavatkoznának az eseményekbe:

"Nem indulunk sehova, egyébként Volner Jánossal éppen ma este találkozom és személyesen is tárgyalunk a helyzetről"

- nyilatkozta a Betyársereg vezetője, aki világossá tette:

"A Betyársereg nem fog megtámadni senkit, nem fog megrohamozni senkit és nem fog megverni senkit."

Tyirityán szerint "a rendvédelmi szervek tudják kezelni a helyzetet, és nekik van infrastruktúrájuk ennek helyes megoldására". Hozzátette:

"A tüntetés céljával azonosulunk, hiszen számunkra, sokunk számára sem jó ez a törvény, tehát tiltakozunk ellene."

Ugyanakkor kifejtette, hogy szerinte a demonstráció "már teljesen más irányba megy", és olyan forgatókönyvet is el tud képzelni, mint ami a kijevi Majdanon történt, ami akár "az állam összeomlásához" is vezethet. Ekkor szerinte a rendőröknek gyorsan és hatékonyan kell lépniük, a betyárok pedig "hazafias civilekként" a "rend pártjára" fognak állni.

A Mi Hazánk Szent Koronáért nagyon aggódó, ám arra tett esküjét semmibe vevő politikusa egyébként tegnap a Nyugati Fénynek kifejtette, hogy azért jár haknizni az olyan kormánypárti orgánumokhoz, mint a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV, mert

a Fidesz szavazóit akarja megszólítani.

Volner átszakította a pöcegödör alját: erőszakkal fenyegeti a rabszolgatörvény ellen tüntető "férgeket" és "majmokat"

Volner János pénteki Facebook bejegyzésében férgeknek, majmoknak és patkányoknak nevezi a rabszolgatörvény ellen tiltakozókat. A politikus néhány szélsőséges, és a tömegben is azonnal elutasításra találó kijelentéseire alapozva azt hazudja, hogy a tüntetők „ki akarják hozni a Szent Koronát" az Országházból. Volner végül megfenyegeti a tiltakozókat, hogy